Kišna kabanica – zaštita od padavina kao što su kiša ili sneg. U ponudi je više modela, pronađite na našem sajtu najbolju zaštitu od kiše i vetra. U većini slučajeva su praktičnije od kišobrana, ostavljajući Vašu odeću suvom. Spakovane kabanice zauzimaju minimalan prostor i u svakom momentu se mogu upotrebiti.

Komplet kišna kabanica i pantalone
  • Materijal: u potpunosti vodonepropustan, tekstil koji ne zadržava vlagu. 100% Polystyrene.
  • Dimenzije: 150*95*0,3 cm
  • Boja: zelena i žuta (plava samo na zahtev)

Takođe je u ponudi apsolutni novitet, novi nepromočivi komplet (kabanica i pantalone) urađen kao što se nekada radilo. Mek nerecikliran materijal, otporan i stvarno nepromočiv. Kišno odelo sa prelepljeni šavovi sa duplim termo varovima protiv cepanja. Kabanica ima dva velika džepa sa preklopima. Pantalone imaju jedan džep sa preklopom i lastiš i učkur oko struka. Model podjednako odgovara i ženama i muškarcima, a mogu je koristiti i deca. Stiže u PVC futroli sa dekorativnom karticom.

kišna kabanica dugih rukava i do kolena za devojčice ljubičaste boje
Dečija kišna kabanica

Dečija kišna kabanica

Dečija kabanica je odličan izbor za sve one koji priželjkuju komad gardorobe koji je istovremeno moderan i izuzetno funkcionalan. Ova kabanica sa podesivom kapuljačom je odličan izbor za aktivnosti na otvorenom, čak i po kišnom vremenu. Vodootporna membrana pružiće Vam odličnu zaštitu od vlage. Kabanica poseduje dva veća džepa sa prednje strane u koje možete odložiti sve neophodne sitnice. Vodootporna kišna kabanica (100% poliester 310 grama, sa slojem poliuretana/PVC), elastična, namenjena za ekstremne vremenske uslove i profesionalnu primenu. Poseduje kapuljaču sklopivu u kragnu, ventilaciju na leđima i dva bočna džepa sa preklopom. Kopčanje je pomoću zipa i drikera sa zaštitnim preklopom. U širokoj paleti proizvoda svoje mesto je našla i kabanica. Kišne kabanice su svoje mesto u našoj ponudi zauzele na zahtav kupaca i potrebe tržišta za ovakvim proizvodima. Kišna kabanica od najelon materijala je pogodna za uštampavanje tj brendiranje. Ovaj proizvod se štampa sito štampom. Zbog specifičnosti materijala tj podloge ovaj model kabanice se štampa posebnom bojom. Kabanice su vrlo zahvalan reklamni proizvod jer se mogu naci na različitim mestima u isto vreme. Ovaj reklamni materijal nije pogodan za pojedinačnu štampu već se preporučuje samo masovana produkcija zbog načina pripreme i same štampe.